Nieuws

Vanaf vandaag start onze koekjesverkoop ten voordele van de openluchtklassen.
Bestellen kan tot 6 oktober via onze webshop of via één van onze leerlingen.
Strappen? Dat staat voor stappen en trappen! Op vrijdag 22 september 2023 stappen en trappen meer dan 1300 Octopusscholen, waaronder ook onze school, voor het klimaat.
Alle kleuters, leerlingen 1ste leerjaar, nieuwe leerlingen en ouders zijn van harte welkom tijdens de instuif op 31 augustus 2023. Kom kennismaken met jouw juf en snuif de sfeer op in de klas.
Het vijfde en zesde leerjaar leerden Brugge van binnen en van buiten kennen.
Maart is weer Jeugdboekenmaand. Ook de bib zet dan literatuur in de kijker. Bijvoorbeeld tijdens de verwendagen die dit jaar in het teken staan van ‘geluk’. Maak geluksvogels, luister naar een waarzegster, laat je schminken en geniet van iets lekkers.
Wil jij jouw zoon of dochter inschrijven bij ons op school? Wees dan van harte welkom! Sinds kort volgt er eerst een online aanmelding. Hulp nodig? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.
De herfst is nu goed begonnen... De perfecte tijd dus om het samen gezellig te maken onder een dekentje met een leuk boek! Zaterdag is het de start van de voorleesweek. Donderdag vieren we dit op school met ons voorleesfeest. Want voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud. Neem zeker eens een kijkje op de site van de voorleesweek: www.voorleesweek.be. Je kan er tal van leuke tips en activiteiten vinden. Ook een link naar de nieuwe afleveringen van de voorleesclub. De moeite waard. Veel (voor)leesplezier!
Kom een glaasje drinken, een hapje eten tijdens de winterbar in Puurs op 30 december.
Iedereen van harte welkom op ons jaarlijks eetfestijn!
Het derde en vierde leerjaar beleefden de tijd van hun leven aan onze Belgische kust.
Zandkastelen bouwen, schelpen zoeken in het zand, garnaalvissers ontdekken,...kortom een geweldig avontuur was het!
Van 21 september tot 23 september gingen het eerste en tweede leerjaar op kasteelklassen naar Lokeren.
We zweefden in de bomen, zongen aan het kampvuur, maakten kennis met roofvogels, dansten op het bal, speelden in het park en de speeltuin en nog zoveel meer.
Drie dagen om nooit te vergeten.
Groot en klein zetten hun beste beentje voor op de jaarlijkse scholenveldloop in Liezele.