Nieuws

Op zaterdag 25 mei 2024 organiseert het oudercomité een ophaling van oude kleding.
Heb je kledij of oude schoenen liggen die weg mogen? Stop ze in een zak en zet het buiten vóór 9.30 uur.
Géén gordijnen, dekens, lappen stof of jutte. Dat mag niet meegenomen worden.
Met de ophaling kunnen we een extra centje verdienen voor de school.
Bekijk hier een aantal sfeerbeelden van onze Kameleolympics! Klein en groot deden hun uiterste best om er een geslaagd schoolfeest van te maken.
Momenteel zijn we met onze projectweek in volle voorbereiding van ons schoolfeest. Benieuwd wat we voorbereid hebben? Kom dan zeker kijken op zaterdag 27 april vanaf 13u30.
Het is gelukt!
Jullie brachten meer dan 300 kg batterijen binnen. Proficiat!
Het milieu is jullie dankbaar.
De kinderen werden door Bebat beloond met een mooie, gerecycleerde bank.
Het verzamelen van lege batterijen stopt hier niet, het hele jaar door mogen kinderen lege batterijen meebrengen naar school.
Inschrijvingen schooljaar 2024-2025
Bestel onze versbereide pannenkoeken ten voordele van de vergroening van onze speelplaats voor 28 januari! Dit kan via www.webshopdekameleonoppuurs.be of via QR-CODE. Hoe meer pannenkoeken we kunnen verkopen, des te groter de verrassing voor onze leerlingen wordt. Heerlijk smullen en genieten maar!
Wil jij mijn voorleesbuddy zijn?
Op donderdag 23 november gaan we op zoek naar onze voorleesbuddy. Leerlingen en leescoaches lezen voor in de kleuter- en lagere school.
Samen maken we er een leuk en gezellig voorleesfeest van.
Eetfestijn De Kameleon
Strappen? Dat staat voor stappen en trappen! Op vrijdag 22 september 2023 stappen en trappen meer dan 1300 Octopusscholen, waaronder ook onze school, voor het klimaat.
Alle kleuters, leerlingen 1ste leerjaar, nieuwe leerlingen en ouders zijn van harte welkom tijdens de instuif op 31 augustus 2023. Kom kennismaken met jouw juf en snuif de sfeer op in de klas.
Het vijfde en zesde leerjaar leerden Brugge van binnen en van buiten kennen.