Wie zijn we

Oudercomité De Kameleon

Het oudercomité is een groep enthousiaste ouders die zich sterk verbonden weet met de school, die klaar staat om te helpen waar nodig en verschillende activiteiten organiseert om de school en de kinderen te ondersteunen. 

Het oudercomité komt op regelmatige basis samen met de directie en 2 leerkrachten van de school. We dragen op allerlei wijzen ons steentje bij om de werking in De Kameleon voor alle kinderen en leerkrachten te versterken. 

Onze kerngroepjes coördineren de activiteiten die we organiseren om een extra centje te verdienen dat ten goede komt van alle kinderen. Onze vrijwilligers bieden hulp waar nodig tijdens de activiteiten. Enkele activiteiten die we organiseren zijn: ophaling oude kleren, eetfestijn, kermis, sponsors zoeken, verkoop van lekkernijen, …

Verder zijn we aanwezig tijdens kleine en grote schoolprojecten zoals de instuif bij het begin van het schooljaar, het grootoudersfeest, het schoolfeest, de receptie en diplomauitreiking, de klusjesdagen, …

Ten slotte willen we er ook zijn voor alle (nieuwe) ouders om een gezellige sfeer te creëren in en om de school. We willen mensen samenbrengen en een mogelijke schakel zijn tussen de ouders en de school.

Om al deze zaken tot een goed einde te brengen zijn nieuwe leden steeds welkom. 

 

 

 

 

oudercomité